Голям пожар избухна в бизнес сграда, собственост на фармацевтичната група

...
 Голям пожар избухна в бизнес сграда, собственост на фармацевтичната група
Коментари Харесай

Пожар избухна в сграда на производителя на лекарствата за отслабване „Оземпик“ и „Вегови“

 

Голям пожар избухна в бизнес постройка, благосъстоятелност на фармацевтичната група Novo Nordisk, производител на медикаментите за намаляване Ozempic и Wegovy, заяви Агенция Франс Прес.

Инцидентът е в Копенхаген, а на място са били 100 пожарникари.

Novo Nordisk заяви, че потушаването на пожара ще отнеме няколко часа.

 Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически 2 мин. Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “  Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа 2 мин. Предупреждения за порои и стихии и през идващите 24 часа  „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ) 3 мин. „ Ножове летяха във въздуха “: Разказ на пасажер за турбуленцията, която умъртви човек (ВИДЕО И СНИМКИ)  КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година 3 мин. КНСБ: Най-малко 1080 лв. ще бъде минималната заплата следващата година  Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически 2 мин. Русия: Отговорът на френски войски в Украйна няма да бъде единствено политически  3 мин. " За 5 година съм излизал 10-15 пъти ": Защо млад мъж в инвалидна количка е блокиран в дома си  Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “ 2 мин. Започва престъпно следствие за гибелта на Матю Пери от „ Приятели “

„ Днес избухна пожар на площадката на Novo Nordisk в Багсваерд и той се популяризира в прилежаща офис постройка. Очаква се процесът на потушаване на пожара да продължи няколко часа. Димът не е отровен и няма потърпевши “, оповестиха от компанията.

Снимка: Reuters

Огънят е избухнал в резервоар на строителна площадка на Novo Nordisk и се е популяризирал към покрива на прилежаща офис постройка, също благосъстоятелност на компанията.

Пожарът избухна по-малко от седмица откакто на 16 май в различен новостроящ се обект на Novo Nordisk в Калундборг имаше случай, който не се отрази на производството на медикаменти.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР